Welkom op www.ernestvanloon.nl

Welcome to www.ernestvanloon.nl


Welkom op www.ernestvanloon.nl, jouw mediaplatform voor mijn muziek, interviews en vlogs. Vanaf vandaag kunt je hier allerlei nieuw en oud materiaal vinden. Ook blijf je op de hoogte van mijn laatste tweets en natuurlijk mijn nieuwste radioproducties vanaf oktober 2017. Heb je zelf een mooie DJ set gedraaid of wil je samen met mij iets maken. Neem contact op.

Muzikale groeten,

Ernest

Welcome to www.ernestvanloon.nl, your media platform for my music, interviews and vlogs. From today you can find all kinds of new and old material. Also keep yourself up to date with my latest tweets and of course my latest radio productions from October 2017. Did you make a nice DJ set or do you want to make something with me? Contact me.

Musical regards,

Ernest

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.