Promo Rene Froger

Binnenkort op de radiopagina van www.ernestvanloon.nl een special over een van de grootste en bestverkopende artiesten van Nederland. De oppertopper, Mister Rene Froger of gewoon Froog zoals zijn vrienden hem noemen. Met een interview en een aantal van zijn grootste hits. De leukste artiesten en de beste muziek hoor je op www.ernestvanloon.nl Stay tuned…!

UPDATE: De 23 minuten durende special is klaar. Vanaf vandaag, 07 oktober 2017 te beluisteren op de Radio Pagina.


Soon on the radio page of www.ernestvanloon.nl a special about one of the biggest and best selling artists in the Netherlands. The topper, Mister Rene Froger or just Froog as his friends call him. With an interview and some of his biggest hits. The nicest artists and the best music you can hear on www.ernestvanloon.nl Stay tuned …!

UPDATE: The 23-minute special is ready. Starting today, October 7, 2017 on the Radio Page.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.