Wat een week… / What a week…

Deze week was een drukke week, op donderdag een 40 minuten durend interview opgenomen met Selçuk Öztürk van de Beweging Denk. Het is een boeiend interview geworden met als hoogtepunt het samen zingen van de nummers van Andre Hazes. De vlog staat online op de VLOG pagina. Het interview ben ik aan het monteren en verschijnt eind deze week op de radio pagina.

Gelijk daarna 7 dagen voor NS de showmaster gespeeld tijdens de NS Trainjam. Een spel door Enversed ontwikkeld, een virtuele reis door licht en geluid voor in de treinen naar GLOW 2017 in Eindhoven. De beelden die door Nieuw en Verbeterd gemaakt zijn op de VLOG pagina te vinden. Binnenkort zal ik ook nog een aantal foto’s van fotograaf Maaike Poelen plaatsen op de website.

Volgende week meer, stay tuned…


This week was a busy week, on Thursday a 40-minute interview with Selçuk Öztürk of the Denk Movement. It has become a fascinating interview with the highlight singing together the songs by Andre Hazes. The vlog is online on the VLOG page. I am editing the interview and it will appear on the radio page at the end of this week.

Right after that 7 days the NS the showmaster during the NS Trainjam. A game developed by Enversed, a virtual journey through light and sound for the trains to GLOW 2017 in Eindhoven. The images made by New and Improved can be found on the VLOG page. Soon I will also post a number of photos of photographer Maaike Poelen on the website.

Next week more, stay tuned …

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.