Wat een combinatie Johan Vlemmix & Danceformatie T-Spoon / What a combination Johan Vlemmix & Dance Group T-Spoon

Het was weer een druk weekend in de studio. Maandag een dagje te laat kwam de VLOG KaraBIJNAoke in Leiden uit via de bekende kanalen. En op deze dinsdag even de vlog voor volgende week geproduceerd. Deze keer met Johan Vlemmix, hij gaat de kerst vieren met zijn Real Dolls. Maar er moest natuurlijk ook nog radio gemaakt worden. Dus ook nog even een special over Dance Formatie T-Spoon in elkaar gezet. Kortom er staat weer een hoop te gebeuren deze week. Geniet van je week, ook hier op www.ernestvanloon.nl

It was another busy weekend in the studio. The VLOG KaraBIJNAoke in Leiden arrived on a Monday. A day too late it is now on the well-known channels. And on this Tuesday i produced the VLOG for next week. This time with Johan Vlemmix, he is going to celebrate Christmas with his Real Dolls. But of course also we had to make a new radioshow. So i have put a special about Dance Formation T-Spoon together. In short, there is a lot of news this week. Enjoy your week, also here at www.ernestvanloon.nl

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.