OVPersoneel

Geachte heer/mevrouw,

Jarenlang waren wij voorvechter van en oprichter van de www.ovpersoneel.nl We streden voor de veiligheid van mensen met een publieke functie. We organiseerden acties en producties om het publiek bewust te maken van de effecten van agressie in de samenleving. Vaak in samenwerking met de Landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld. Tot onze grote blijdschap is de overheid nu een campagne gestart met als motto: “handen af van onze mensen”. (www.handenaf.nl) Wij zijn hier erg tevreden mee. En hebben in goed overleg met onze trouwe sponsor besloten de site op te heffen. De informatie selectie van de oude site treft u hier. Wilt u de oude site bezoeken kijk dan op www.ernestvanloon.nl/ovpersoneel

De afgelopen jaren produceerde we:

· De sleutelhanger tegen zinloos geweld, er werden meer dan 250 stuks kristal gemaakt. Waaronder voor Johan Cruyff, Peter Faber, en Erik de Zwart een exemplaar kregen. Ze symboliseerde de helderheid van de boodschap en de breekbaarheid van de mens.

· Het boek “Deze trein rijdt niet verder…” het verhaal van het soms moeilijke leven van een hoofdconducteur bij NS. In totaal gingen er maar liefst 2500 exemplaren over de toonbank. Exemplaren waren er ook voor de burgemeester van Haarlem, de wethouder van Economische zaken en onderwijs en Hare Majesteit de Koningin.

· CD single Wij zijn ‘t Zat. Simon Feenstra, Linda de Wit, Astrid Rhemrev en Dani Zmobek produceerde samen met initiatiefnemer Ernest van Loon deze unieke cd single. Deze werd opgedragen aan de Landelijke Stichting tegen Geweld. Oprichter Bart Wisbrun gaf het eerste exemplaar in handen van directeur Conernveiligheid van NS. De heer Frank Reitsma.

· Ook media technisch gezien werd er regelmatig aandacht aan dit project besteed. Van de regionale bladen tot BNN. Iedereen stond stil bij het project tegen geweld. Mede dankzij de inzet van journalist Carlo Nijveen bleven de media de aandacht op dit project houden. Eelke Verheij – van Hoof verzorgde belangeloos de videopnamen.

· Rest ons nog iedereen te bedanken voor de onvoorwaardelijke steun en sponsoring de afgelopen jaren. Ik ben trots op wat we met elkaar bereikt hebben. Maar we houden vinger aan de pols.

Met trotse en dankbare groet,

Ernest H.O. van Loon

Initiatiefnemer OV Personeel

Geef een reactie